Şapte noi preparate româneşti din carne, atestate drept produse tradiţionale de Ministerul Agriculturii

Şapte noi preparate româneşti din carne, atestate drept produse tradiţionale de Ministerul Agriculturii

Şapte preparate din carne fabricate în judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău au primit, săptămâna trecută, atestate de produse tradiţionale din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), informează marţi instituţia într-un comunicat. În judeţul Galaţi, producătorul Verdesi&Co a primit atestat pentru patru produse tradiţionale obţinute din carne de porc provenită din fermele proprii: “Muşchiuleţ de […]

Citește Şapte noi preparate româneşti din carne, atestate drept produse tradiţionale de Ministerul Agriculturii în ziarul Romania24.ro.



citeste Şapte noi preparate româneşti din carne, atestate drept produse tradiţionale de Ministerul Agriculturii pe Romania24.ro

Share this post

Post Comment