Patru tineri din Sibiu reținuți de Poliție. Sunt suspecți într-un dosar de tâlhărie

Patru tineri din Sibiu reținuți de Poliție. Sunt suspecți într-un dosar de tâlhărie

Patru tineri din Sibiu, suspecți de comiterea a două tâlhării au fost reținuți. În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Mun. Sibiu au prins și au reținut patru tineri, bănuiți de comiterea faptelor, potrivit IPJ Sibiu.

În fapt, la data de 3 ianuarie a.c., doi sibieni au reclamat poliției faptul că, în jurul orei 03,00, respectiv 04,00, în timp ce se aflau pe strada Siretului, respectiv Uzinei din municipiul Sibiu, patru persoane necunoscute i-ar fi lovit și le-ar fi sustras bunurile pe care le aveau asupra lor, trei telefoane mobile, un acumulator extern, un ceas de mână, un inel, verighetă, bani și țigări.

Ca urmare a investigațiilor derulate de către polițiștii sibieni, la data de 10 ianuarie a.c., s-a reușit identificarea și prinderea a patru tineri, cu vârsta de 20, respectiv 17 ani (trei dintre ei), domiciliați în localitățile Hosman și Copșa Mică.

În cadrul cercetărilor defășurate, la data de 10 ianuarie a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele a două dintre persoanele în cauză, în localitatea Hosman, ocazie cu care au fost recuperate toate bunurile reclamate ca sustrase.

Cei patru tineri au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Sursa: IPJ Sibiu

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Share this post

Post Comment