Glasul-HD: Sote de ciuperci cu foie gras și ouă poșate

Glasul-HD: Sote de ciuperci cu foie gras și ouă poșate

Ingrediente: 

varză roșie pentru decorat, 2 căpățâni de usturoi, 6 cepe  eșalot, 1 lămâie, 150-200 ml oțet, 5-6 ouă mari AVIS, 50-100 ml vin alb, 100-150 g foie  gras, 200 ml stoc de vită, piper, 250 g ciuperci pleurotus, 20-30 g sare, 150 g unt, 250 g ciuperci champignon, 50 ml ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Se  curăță ciupercile și se pun în apa cu lămâie ca să își păstreze culoarea. Se taie bucăți cam de 1 cm. Într-o tigaie se pune puțin ulei, puțin unt și când începe să devină puțin maroniu se adaugă ciupercile, sare, piper. Se sotează ca să prindă culoare. Se strecoară și…



citeste mai mult pe aici

Share this post

Post Comment