Glasul-HD: PUI MARENGO

Glasul-HD: PUI MARENGO

Ingrediente:
8 bucăți de pui, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri de unt, 2 linguri pastă de roșii, 2-3 roșii tăiate cubulețe, 200-250 g ciuperci, 170 ml vin alb sec, 50 g făină, 1 ceapă tocată, 2 căței de usturoi pisați, sare, cimbru și piper după gust, pătrunjel (opțional) pentru servit.

Metodă de preparare:
Încinge uleiul într-o tigaie care nu lipește. Pune și untul în el. Între timp, asezonează bucățile de pui, dă-le prin făină și pune-le la rumenit. Când s-au făcut pe toate părțile, scoate puiul deoparte și adaugă ceapa și usturoiul în tigaie. Amestecă și lasă totul la făcut la foc mic, 5 minute.



citeste mai mult pe aici

Share this post

Post Comment